k u n s t w e r k

laura van gaans

Fragment F309

f309_2247_3zwgfl_bintje01

Bintje #01 Met een rondleiding buiten over de nieuwe plannen van het complex en stenengooiende pubers even verderop, is het binnen om mij heen stil. Ik loop door een gebouw waarvan de tijd ruim 35 jaar heeft stilgestaan. De gangen zijn verlaten, het licht komt door de kapotte ramen binnen. De vele betonnen palen en stalen balken midden in het pand zijn, hoewel groen van de algen, nog in tact. Een aantal zijn zwart geblakerd door kleine brandjes. Bomen, heesters en plantjes hebben met name in de grote hal bezit genomen van het pand en tonen nu een heel nieuwe wereld. Eentje die niet stilstaat. Ergens in Nederland, 2017

DP Photo Challenge  |  Shadow

Advertenties

2 Responses to “Fragment F309”

  1. Shadow Play | Cheryl Andrews

    […] Shaughnessy – Something from Nothing Visual Engineering – Foreshadow Fragments – Fragment F309 A Rhyme In My Heart – Shadow Puppet Show Eirik Jeistad – A Glass […]

Reacties zijn gesloten.